Sampaikanlah khabar berita kepada orang-orang munafik: bahawa sesungguhnya disediakan untuk mereka azab seksa yang tidak terperi sakitnya;

(Iaitu) orang-orang yang mengambil orang-orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Tidaklah patut mereka (orang-orang munafik) mencari kekuatan dan kemuliaan di sisi orang-orang kafir itu, kerana sesungguhnya kekuatan dan kemuliaan itu semuanya ialah milik Allah, (diberikannya kepada sesiapa yang dikehendakiNya).
~surah AN-NISA' ayat 138-139~

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
by : BTF

Monday, February 2, 2009

KURANG AJAR PUNYA BLOGGER!!!!!!

Salam buat semua...

Nampaknya blogger sekarang sudah melampau dan amat kurang ajar dalam mempermainkan agama suci ummat ISLAM iaitu ISLAM...

Sekarang sudah bertambah lagi blog yang menghina ISLAM dan RASULULLAH...
Ini semua kerja orang yang biadap, kurang ajar dan orang yang tidak bertamadun....
Mungkin perkataan ini nampak seperti biasa sahaja kepada mereka, tetapi mereka ini yang dilaknat Allah akan terima balasannya nanti......

Apa yang saya katakan ialah mengenai blog baru yang menghina ISLAM dan RASULULLAH iaitu blog 'SYURGA ISLAM: BETAPA INDAHNYA SYURGA ISLAM' dengan menggunakan URL http://syurga-islam.blogspot.com/...

Apa yang lebih biadap dan kurang ajar lagi apabila blog ini menggunakan nickname RASULULLAH kita iaitu 'Nabi Muhammad SAW'...

REVO:
Marilah kita bangkit dan tentang bersama-sama blog laknatullah ini agar agama kita, ISLAM tidak dicemar dan dicemuh oleh orang biadap dan bangsat ini.........
Saya menggesa agar semua ummat ISLam bangun dan jangan kita tidur lagi serta sedarlah bahawa agama kita, ISLAM sedang dipermainkan oleh pihak yang biadap ini....
SAYA JUGA MENGGESA KEPADA SEMUA AHLI DAN PENYOKONG BLOGGERS PEMBELA NEGARA (BPN) UNTUK MEMAINKAN PERANAN KITA DALAM MEMPERTAHANKAN ISLAM...
TOLONG BANGKIT SEMUA....
SEDARLAH.......
BANGUNLAH.......
BANGKITLAH.....
ALLAHU AKBAR...........
ALLAHU AKBAR........
ALLAHU AKBAR...........




Ya Allah, kau hapuskanlah manusia laknatullah ini dan aku mengharap kau dapat memberi petunjuk serta balasan yang amat setimpal kepada hamba-Mu yang menghina serta menentang agama-Mu.......
AMIN............


Terima kasih..... Salam...
Selamat Berjuang.....

12 comments:

MOHD. ADHA MOHD. ZAIN said...

salam

memang kurang ajar diaorang ni
saya mohon izin utk post artikel saudara dlm blog saya
terima kasih

toksetiu said...

Jahanam!jahanam! jahanam! mereka yg menghina Rasulullah SAW tak akan kita lepaskan begitu sahaja...ayuh kita berjihad..

from toksetiu.blogspot.com

Anonymous said...

wahai sahabatku,marilah kita buat laporan POLIS kpd manusia biadap ini

from toksetiu.blogspot.com

The Revolution said...

Salam......

Satu cadangan yang sangat baik......

Marilah kita buat laporan di tempat masing2.....

Panglima Perang Cyber said...

mari kita hantar email ke pihak media massa dan media eletronik..

kita hantar secepat mungkin.

itu yang terbaik selain membuat posting di blog masing masing dan menyebarkannya di YM kita.

gotahlantun said...

salam ,

eden pinjam cerito kau Revo..

copy dan paste je... senang.

Pejuang Bangsa said...

sy harap kita cepat2 sebarkan kepada media berita ini ..

Raja Marzuqi said...

SALAM UKHWAH...

PERANGI MEREKA SEPERTIMANA MEREKA MEMERANGI KITA.

Raja Marzuqi said...

Mohon izin post artikel saudara di blog saya... terima kaseh.

Kumbang said...

Salam bro,
Amin..

orang macam ni tak boleh hidup dalam masyarakat.
kita tunggu tindakan pihak berwajib.
Ini bukan kebebasan bersuara, tapi sengaja nak buatkan orang Islam sakit hati dan pergaduhan.

API said...

salam

setelah membaca sebahagian dari tulisan bloger tersebut dapat di rumuskan, kalau bloger tersebut pernah menjadi islam memang dia kekurangan ilmu walaupun disertakan tafsiran al-QURAN dan hadith nabi, ilmu tafsir. doakan dia supaya sedar dan berguru dengan alim ulama bukan syitan, dan kalau dia orang kafir ( bukan islam) sesungguhnya dia memang tak tau apa-apa tentang islam. apayang perlu kitalakukan patahkan hujah-hujan, sudah bersediakah BPN? kalau belum sedia anggaplah dia orang sakit.
sesengguhnya ALLAH maha besar.
tuhan bagi seluruh alam
ALLAH bukan tuhan krestien, kerana ALLAH tidak beranak dan diperanakan,
ALLAH bukan tuhan agama ciptaan kerana ALLAH tidak sama dengan makhlukNYA.
ALLAH tuhan seluruh alam kerana seluruh alam ini milikNYA.
ALLAH maha besar.

The Revolution said...

Salam......

Nmapaknya blogger blog ni dh takut kena ambil tindakan sebab dia dh pasang security kat blog dia.....

Penakut punya blogger...
Tak de telor........
Kalau kau berani dan kau rasa kau benar kenapa takut.....

Ini menunjukkan yang dia amat salah dan dia sendiri yang membuktikannya........

Penakut nak mampus........

anda fikir-fikirkanlah........

Terima kasih..... salam....
Selamat berjuang....

width='450';height='350';frameborder='0';scrolling='no';marginheight='0'; marginwidth='0';allowtransparency='true';src='http://chatroll.com/bloggers-pembela-negara/embed?;fgcolor=6699cc;bgcolor=ffffff;textbgcolor=ffffff;textfgcolor=000000;sound=1;border=1;w=$0;'>
style='width:450px;text-align:center;'> href='http://chatroll.com/bloggers-pembela-negara'style='color:#0000FF;'>Bloggers Pembela Negara-Fullscreen ====================================================================================== -->
REVOLUSI © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates