Sampaikanlah khabar berita kepada orang-orang munafik: bahawa sesungguhnya disediakan untuk mereka azab seksa yang tidak terperi sakitnya;

(Iaitu) orang-orang yang mengambil orang-orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Tidaklah patut mereka (orang-orang munafik) mencari kekuatan dan kemuliaan di sisi orang-orang kafir itu, kerana sesungguhnya kekuatan dan kemuliaan itu semuanya ialah milik Allah, (diberikannya kepada sesiapa yang dikehendakiNya).
~surah AN-NISA' ayat 138-139~

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
by : BTF

Saturday, July 21, 2012

KABINET PAKATAN RAPUH, PENIPU RAKYAT (PR) !!

Salam..
Salam REVOLUSI..

Artikel kali ini, REVO tak nak tulis banyak2.. Just nak korang tengok gambar bawah ni, tafsirlah sendiri..

Persoalan yang pembaca perlu fikirkan:
1. Bilangan kerusi orang melayu dalam kabinet..
2. Kedudukan PAS dalam kabinet (TPM)..
3. Ketiadaan PAS dalam tampuk pentadbiran berkaitan undang-undang NEGARA..

fikirkan sejenak demi masa depan negara

AGAMAKU, BANGSAKU dan NEGARAKU !! Perjuanganku..

REVO terus menolak mereka yang MEMPERALAT agamaku !!
REVO terus menolak PEGKHIANAT, PEMBELOT bangsaku !!
REVO terus menolak PEMUSNAH, PARASIT-PARASIT negaraku !!

p/s: gambar dari rakan fb(Muhammad Bin Ali) aka rakan blogger Panglima Perang Cyber(http://www.penembak-tepat.com/)

Friday, July 20, 2012

RAMADHAN AL-MUBARAK !!!

Salam..
Salam Revolusi..

Revo mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Berpuasa kepada seluruh pembaca blog REVO ini..

Semoga perjalanan kita sebulan ini, diberkati ALLAH.. Puasa tau, jgn x puasa !!!

Post kali x panjang sebab REVO hanya singgah untuk ucapkan Selamat Berpuasa.. Tapi untuk pengetahuan semua, REVO tengah membuat sedikit kerja-kerja untuk post dan artikel REVO yang akan datang.. Insya Allah dalam masa terdekat ini, REVO akan cuba keluarkan beberapa artikel yang agak panas ketika ini..

Sedikit penjelasan sedang REVO usahakan daripada pelbagai pihak yang terbabit.. Harap seluruh pembaca REVO dapat bersabar seketika.. Insya ALLah dalam minggu hadapaN akan keluar beberapa artikel yang menarik.. TUNGGU !!!!

Akhir sekali, sekali lagi REVO mengucapkan selamat berpuasa.. Semoga seluruh amalan kita di bulan yang mulia ini di terima ALLAH !!

AGAMAKU, BANGSAKU dan NEGARAKU !! Perjuanganku..

REVO terus menolak mereka yang MEMPERALAT agamaku !!
REVO terus menolak PEGKHIANAT, PEMBELOT bangsaku !!
REVO terus menolak PEMUSNAH, PARASIT-PARASIT negaraku !!

Sunday, July 15, 2012

REVO KEMBALI SETELAH LAMA MENYEPI !!

salam..
salam REVOLUSI !!

Sudah lama rasa nya REVO meninggalkan blog ini tanpa sebarang artikel atau post baru.. Hari ini, REVO kembali menjalankan tugas yang dah lama REVO tinggalkan..

Isu politik negara semakin lama semakin panas.. Dengan hari2 yang semakin dekat dengan PRU 13 ini, REVO terpanggail untuk menjalankan tugas kembali seperti dulu..

Kepada seluruh pembaca blog REVO ini, REVO mohon maaf atas kesunyian terhadap blog REVO ini..

Kepada seluruh rakan setugas, blogger-blogger terutamanya Rakan Bloggers Pembela Negara (BPN), REVO mohon maaf kerana menyepi seketika.. Bukan REVO meninggalkan perjuangan kita, tetapi berehat seketika.. Kini REVO kembali memperjuangkan perjuangan yang sentiasa dihati.. tidak sedikit pun berganjak..

AGAMAKU, BANGSAKU dan NEGARAKU !! Perjuanganku..

REVO terus menolak mereka yang MEMPERALAT agamaku !!
REVO terus menolak PEGKHIANAT, PEMBELOT bangsaku !!
REVO terus menolak PEMUSNAH, PARASIT-PARASIT negaraku !!
width='450';height='350';frameborder='0';scrolling='no';marginheight='0'; marginwidth='0';allowtransparency='true';src='http://chatroll.com/bloggers-pembela-negara/embed?;fgcolor=6699cc;bgcolor=ffffff;textbgcolor=ffffff;textfgcolor=000000;sound=1;border=1;w=$0;'>
style='width:450px;text-align:center;'> href='http://chatroll.com/bloggers-pembela-negara'style='color:#0000FF;'>Bloggers Pembela Negara-Fullscreen ====================================================================================== -->
REVOLUSI © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates